Sign in to follow this  
Spo0kye

Regulament

1 post in this topic

 1. Este interzis să jigniți, amenințați, înjurați, vorbiți vulgar cu un alt jucător. Sunt sancționate și jignirile prescurtate, cenzurate, sau scrise în altă limbă precum: fmm, fgm, dzm etc cât și insultele aduse părinților. Riscați să primiți mute pentru cel puțin 30 de minute sau în funcție de faptă să fiți chiar banati pentru cel puțin 4 ore.
 2. Nu aveți voie să faceți "spam" pe chat, asta însemnând să nu repetați același mesaj de mai multe ori și să nu scrieți un mesaj pe mai multe randuri. Rostul acestei reguli este de a preveni aglomerarea și îngreunarea chatului cu mesaje repetate. La două mesaje de același fel repetate veți fi avertizați, iar la al 3-lea primite mute pentru cel puțin 30 de minute.
 3. Nu aveți voie să abuzați de butonul de CAPS LOCK, prima abatere nu se sanctionează, dar în cazul abuzurilor se pedepsește cu mute pentru cel puțin 30 de minute, însă stafful pot folosi comanda pentru a anunța un eveniment sau pentru a face un anunț important.   
 4. Nu aveți voie să faceți reclamă la alte servere de jocuri, în cazul în care numiți un server în privatul altui jucător (/tell, /re, /msg, /w, sau prin "books", etc.) pentru a vă întâlni pe acel server faptă se sanctionează cu ban permanent. 
 5. Se pedepsește cu mute permanent și reclama canalelor de youtube dacă nu aveți grad de youtuber.
 6. Nu aveți voie să postați linkuri în chatul global in afara de www.imgur.com. (mute permanent)
 7. Nu aveți voie să folosiți programe care pot influența atât jocul dumneavoastră cât și jocul altor jucători (Hack/Mod/Cod/Tools/etc). Doar aplicațiile precum OptiFine, 5zig, Labymod etc sunt permise, în caz contrar, la prima abatere veți fi pedepsiți cu ban cel puțin 1 zi, iar la a 2-a abatere cu ban permanent.
 8. Nu aveți voie să jucați alături de un "hacker" și aveți obligația de a-l raportă unui admin. în caz contrar veți fi complice la incălcarea regulei numar 7.  
 9. Nu aveți voie să înjurați sau să jigniți membri staffului. Există riscul să nu mai puteți juca pe acel cont (ban permanent). 
 10. Nu aveți voie să cereți iteme sau grade de la admini. Riscați să primiți mute, kick sau ban. 
 11. Nu aveți voie să vă setați casa în protecția altui jucător fără acordul acestuia. Există posibilitatea să fiți banati pentru 6 ore. (Survival 1.12) 
 12. Nu aveti voie sa folosiți sisteme anti-afk. La prima abatere veți fi sancționați cu ban 6 ore, iar la a 2-a abatere cu ban 12 ore.
 13. Trapul va fi sanctionat doar in cazul in care va fi facut la /is warp. La prima abatere veti fi sancționați cu ban 6 ore, iar la a 2-a abatere cu ban 12 ore. (SkyBlock, Acid Islands)
 14. Nu aveti voie sa va construiti SkyBase pe minigame-ul BedWars. Riscati sa primiti kick de fiecare data cand faceti acest lucru.
 15. Nu aveti voie sa faceti team pe minigame-ul BedWars Solo. Riscati sa primiti ban timp de 24 de ore.
 16. Nu aveti voie sa faceti cross-teaming pe minigame-ul BedWars(Doubles, 4v4 si 5v5). Riscati ban 24 de ore.
 17. Nu aveti voie sa faceti camping sub insula pe BedWars, sau in spatele insulei. Riscati ban 6 ore.
 18. Nu aveti voie sa le dati target altor jucatori. Acceptam sa va bateti cu alti jucatori fara probleme, dar nu in continuu si la fiecare respawn. Incalcarea acestei reguli duce la banarea contului 30 de minute pentru prima abatere apoi vom adauga cate 30 de minute in plus pentru fiecare abatere noua
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this